@Wieprz
ja sklejki nie widzę jak pisał Mirek54
![]()
@Wieprz
ja sklejki nie widzę jak pisał Mirek54
![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
to nie sklejka. Studio1975 pytało o program HDR, który scala kilka klatek robionych z ręki. Każda klatka z tym samym (mniej więcej) kadrem ale inaczej naświetlona.
W moim przykładzie to jest 5 klatek zrobionych z ręki. Nie wiem czy to dobrze czy nie bo się nie znam. Dlatego wrzuciłem przykład żeby sobie zainteresowany sam ocenił czy mu to wystarczy.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Hdr to hdr, nie mam pojęcia po co przetwarzanie wsadowe. Nie bawiłem się wiele ale najlepiej robiło mi się PS4, i PS5 demo, moim wątku mam z Gór Stołowych taki poskładany z 7 czy 8 zdjęć. Już nie pamiętam dokładnie. Jest opcja wyrównania i nawet nieźle działa. PS demo działa przez 30 dni, trochę można w tym czasie poobrabiać fotek.
Jest taki program na linuksa. Bardzo ładnie składa takie obrazki, a równocześnie je dopasowuje (jako że z reki robione) i minimalne przesunięcia są.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ahas. No w każdym razie tak to wychodzi z sns hdr z 5 sztuk. Bardziej automatycznego programu chyba nie da się znaleźć
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)