Będzie, będzie, ale dlaczego Ciebie tam nie było?
---
Notka moderatora: reszta postu przeniesiona do wątku: https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1117811
Będzie, będzie, ale dlaczego Ciebie tam nie było?
---
Notka moderatora: reszta postu przeniesiona do wątku: https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1117811
Ostatnio edytowane przez hades ; 20.08.14 o 09:17
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
[QUOTE=Ola_Olga;1117811]Będzie, będzie, ale dlaczego Ciebie tam nie było?
QUOTE]
Juz urlop wykorzystałem caly w tym roku![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zlot żaglowców 15-18 sierpnia – impreza, w której wzięło udział 25 żaglowców z 15 krajów, m.in. rosyjski Shtandart i Kruzenshtern, szwedzki Falken, francuski Etole, niemiecki Seute Deern, portugalski Santa Maria Manuela, szwedzki Tre Kronor af Stockholm, niemiecki Roald Amundsen i Alexander von Humboldt II a także nasze: Pogoria, Dar Młodzieży, Dar Pomorza, ORP Iskra II, Fryderyk Chopin, Zawisza Czarny, Generał Zaruski i okręt podwodny „Kondor”.
Ogromny tłum ludzi – pomimo pogody w kratkę (nie było dnia, żeby nie padał deszcz), uniemożliwiał zrobienie zdjęcia żaglowców bez głów ludzi w tle. Miałam wrażenie, że to zlot fotografujących (nie mylić z fotografami!). W poniedziałek 18 sierpnia odbyła się parada prawie wszystkich żaglowców biorących udział w zlocie (Falken i Greif odpłynęły już w niedzielę), jednak z powodu silnego wiatru 6-7 w skali Beauforta, nie postawiły pełnych żagli, a szkoda. Ale i tak było pięknie...
145 Kruzenshtern
146 Etoile
147 Santa Maria Manuela
148 Sedov
149 Kapitan Poinc
150
151
152
![]()
Ostatnio edytowane przez hades ; 19.08.14 o 23:00
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Świetne foto Ola.
Żaglowce oczywiście też piękne.
Pozdrawiam.
świetne kadry, bardzo
nie mogę zaplusować, szkoda
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
piękne zdjęcia. zwłaszcza 147 Santa Maria Manuela...
a 151 to nawet nad łóżkiem bym sobie powiesił![]()
Piekne zaglowce, swietne kadry.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Śliczne żaglowce, Kapitan Poinc też robi wrażenie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".