Ola_Olga, to kto kogo finalnie na tą kawkę zaprosił?![]()
Ola_Olga, to kto kogo finalnie na tą kawkę zaprosił?![]()
Świetna seria![]()
Jacek
Świetne. Ostatnie na finał bomba!.
Rewelacyjna seria. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
wspaniała seria![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Cieszę się, że mewa się podobała, bardzo, bardzo wszystkim dziękuję
Dzisiaj coś innego, chociaż też znad morza.
W Babich Dołach odbył się Runmageddon - ekstremalny bieg z przeszkodami ustawionymi na plaży i w morzu. Nie wiem ilu było dokładnie uczestników, ale takiego zagęszczenia ludzi jeszcze w BD nie widziałam, wystraszyli wszystkie ptaki. Pomimo to, fajna zabawa, zwłaszcza jak się jest obserwatorem. Mnóstwo przeszkód, np. ukośna ściana, na którą trzeba było się wspiąć, kontener z wodą i lodem, czołganie przez tunel w ziemi, kurtyna ze sznurków pod prądem i wiele innych.
Wysiłek, rywalizacja ale też fajne przykłady pomocy słabszym zawodnikom ze strony samych uczestników, np. faceci ustawili „drabinę” z własnych ciał na pionowej ścianie, żeby dziewczyna, która przed momentem spadła z niej i mocno się potłukła, mogła zaliczyć przeszkodę. Dostali ogromne brawa – dziewczyna i faceci.
Kilka migawek z imprezy poniżej.
283
![]()
284
285
![]()
286
287
![]()
288
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 22.05.16 o 18:24
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
mewa z kubkiem wprawiła mnie w dobry humor
zastanawiam się nad wysypaniem kilkunastu kubków w miejscach gdzie staram się fotografować ptaki
runmageddon - dla mnie taka ciekawostka, nie słyszałem. na szczęście mam zakaz czynnego uprawiania sportu od lekarza sportowego mojego synawięc nie grozi mi udział w czymś takim
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bieg rzeźnika też ograniczyli. Tylko 1/3 startujących dopuścili, bo ... rozdeptują szlaki.
Tylko pacany jak schodki robią na szlakach to nie myślą, że jeszcze gorzej dewastują.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.10.16 o 20:10 Powód: Ciach fota z cytatu
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2