Świetnie wyszły piaszczyste zdjęcia, nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na te o wschodzie i zachodzie słońca w tym miejscu![]()
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
fajne, 273 szczególnie mi podchodzi
Masz równie dobre w najbliższej okolicy, tylko musisz ich odrobinę poszukać....
---------- Post dodany o 23:54 ---------- Poprzedni post był o 23:52 ----------
Bywałem nad różnymi morzami przez cały rok, podpisuję się pod tym, wystarczy chcieć.... Pieknie jest codziennie cały rok.
---------- Post dodany 12-04-16 o 00:00 ---------- Poprzedni post był 11-04-16 o 23:54 ----------
Mam nieodparte wrażenie, że stało sie coś z balansem bieli, że kolory trochę się rozjechały. Z Łebą i okolicą mam liczne całoroczne wspomnienia. Tam jest zawsze pięknie i codziennie inaczej.
A porę fotograficzną musisz wyznaczyć wespół z prognozą pogody. Masz niedaleko, ale bez załatwienia noclegu - może u Latartnika lub gdzieś bliżej portu i plaży nie dasz rady. Na plener tam zawsze trzeba dotrzec piechotą....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
269, 272 i 274 misię
Pozdrawiam.
Bardzo ładne kadry!.
Zdecydowanie warto odwiedzić Słowiński Park Narodowy. Dla miłośników historii - wyrzutnie V-1, dla miłośników przyrody wiele interesujących miejsc. Po drodze ładny stary las z bagienkami dalej "pustynia" piaszczysta, odkryte wysuszone konary i korzenie uprzednio przysypane przez wydmowy piasek a kończąc na kamyczkach na plaży, na płasko oszlifowanych-"jak monety" przez fale Bałtyku.
---------- Post dodany o 10:14 ---------- Poprzedni post był o 10:05 ----------
Dodam, że kilka lat temu odbył się w Łebie zlot OC, a kilka osób regularnie odwiedza festiwal latawcowy![]()
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra