Nie ma takich rzek, do których nie można wejść wiele razy.
Nie ma takich rzek, do których nie można wejść wiele razy.
Emocje out, jutro pogadamy abo za tydzień-dwa...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Olu_Olgo, w sumie jestem tu krócej niż Ty i nie znam Cię tak dobrze jak inni Forumowicze, jednak myślę, że szkoda, że tak postanowiłaś, mam nadzieję, iż jednak przemyślisz całą sytuację i zmienisz zdanie.
Tu na Forum bywa różnie - czasem jak koty uszy po sobie i drap, drap pazurami, a za chwilę zgodnie bok w bok mrr, mrr nad miską mleka (tylko i wyłącznie Olkowego). Ludźmi jesteśmy różnymi i od czasu do czasu będą zawsze jakieś mniejsze i większe różnice zdań - nad takimi zdarzeniami czasem trzeba po prostu przejść do porządu dziennego i dalej działać.
Też przez jakiś czas wycofałem się z Forum - ktoś mnie wk...zdenerwował, ale wróciłem, bo pomyślałem, że śmiesznie byłoby przez taką głupotę się odcinać od ludzi, którzy tu są i tworzą to Forum, jego wspaniałą i niepowtarzalną atmosferę.
Więc jeśli przyczyną Twojej decyzji nie są poważne sprawy prywatne pozaforumowe/pozafotograficzne to żywię nadzieję, że wrócisz...
Ostatnio edytowane przez ronin75 ; 9.12.15 o 12:30
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
To klifow juz nie bedzie..
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To przykre, pozostajemy nieutuleni w żalu z iskierka nadziei, że będzie i powrót.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Dyskusja na temat oczekiwania na powrót użytkownika jest kontynuowana tu: https://forum.olympusclub.pl/threads...a-czekających...