Dużo pięknych zdjęć, żurawie pod księżycem super. Gratuluję jelenia. Właśnie wróciłem z Bieszczadów, tam rykowisko na całego, niestety nie miałem tyle szczęścia. No i liski bardzo sympatyczne.
Dużo pięknych zdjęć, żurawie pod księżycem super. Gratuluję jelenia. Właśnie wróciłem z Bieszczadów, tam rykowisko na całego, niestety nie miałem tyle szczęścia. No i liski bardzo sympatyczne.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
O, widzę, że udało się wgrać filmik![]()
The question is, who cares?
I tak moja relacja z pobytu nad stawami w zasadzie dobiegła końca. Zdjęć mam jeszcze sporo, ale im dłużej na nie patrzę, tym mniej mi się podobają. Wniosek - czas na przerwę. Może jeszcze coś wrzucę, ale nie było moim zamiarem tworzenie przesadnie długiej opowieści.
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy ją obejrzeli i napisali parę miłych słów i również tym, którzy tylko obejrzeli. Ten raj przyrodniczy wywarł na mnie ogromne wrażenie i rację ma abir - jest w tym coś narkotycznego. Obojętnie jak długo tam jestem, zawsze mam niedosyt - na pewno jestem uzależniona.Trudno obrazem opisać jego piękno i niesamowity klimat, jaki tam panuje, trzeba to zobaczyć na własne oczy. Zawsze zadaję sobie to samo pytanie naciskając spust migawki – jak oddać najwierniej to co widzę? Myślę, że to bardzo trudne. Do swojej relacji wybrałam kilkanaście zdjęć, wiem, że nie są idealne technicznie, ale może chociaż częściowo udało mi się pokazać to bajkowe miejsce w naszym pięknym kraju.
Filmy z wrzeszczącymi żurawiami wstawię później, nie da się bezpośrednio jako załącznik, ma ponad 100 MB.
To zdjęcie też z tamtej bajki![]()
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 10.10.15 o 22:51
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Naszyjnik, kolia, coś z biżuterii, mieni się i błyszczy, fajne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wspaniałe zdjęcia pokazałaś, ptaki, czworonogi i krajobrazy kapitalne. Czekam z niecierpliwością na kolejne...
Dziękuję i pozdrawiam
Cześć,
Bardzo piękna opowieść fotograficzno-literacka.
Gratuluję udanego urlopu.
Pozdrawiam.
Muminku, Paawwko, bardzo dziękuję!
Odkopałam jeszcze 4 zdjęcia, poza tym wstawiam 2 krótkie filmiki - tylko takie mogę dodać jako załącznik. Nie są rewelacyjnej jakości (bez jakiegokolwiek ulepszania), jak uda mi się kiedyś zmontować dłuższy film z żurawiami - wrzucę.
I teraz to już naprawdę koniec relacji.
C.D.N wiosną...
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję za miłe komentarze
258
![]()
259
260
![]()
262
Filmiki:
Załącznik 158973
Załącznik 158974
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 12.10.15 o 22:47
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Wizyty tu to przyjemność. Serio, serio i bez wazeliny oraz innych takich.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Miło spędziliśmy z Toba twój urlop.![]()
Dziękujemy !![]()
Czekamy na jesienno-zimowe pejzaże, a potem na zimowo-wiosenne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Piękna ptasia jesień...
Gratuluję.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro