Konica Minolta 43mm f/1.4
KM opatentowała ciekawy obiektyw portretowy.
Jeżeli firma rozwinie skrzydła i wyprodukuje więcej szkieł to tylko lepiej dla Nas![]()
Konica Minolta 43mm f/1.4
KM opatentowała ciekawy obiektyw portretowy.
Jeżeli firma rozwinie skrzydła i wyprodukuje więcej szkieł to tylko lepiej dla Nas![]()
Przecież jest już taki wątek - ma w tytule "co robi konkurencja" albo coś w tym stylu
ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1
Konica Minolta jeszcze zipie? Myślałem, że już nie zajmuje się foto i całe know-how i zaplecze technologiczne oddali w łapy Sony.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Z optycznych:
"Gdy w 2006 roku Konica Minolta sprzedała firmie Sony swój dział foto, to przez myśl nam nie przeszło, że będziemy mieli jeszcze okazję pisać na temat tej produktów tej legendarnej firmy. Życie płata nam jednak sporo niespodzianek i z pewnością jedną z nich jest wniosek patentowy, jaki złożyła Konika Minolta. Dotyczy on obiektywu o ogniskowej 43 mm i świetle f/1.4 zaprojektowanym dla systemu Mikro Cztery Trzecie i może świadczyć o tym, że producent nie skończył jeszcze swojej przygody z fotografią."
No to prosimy KM o więcej podobnych szkiełek.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
patent Sigmy 50mm f/2.8
http://translate.google.pl/translate...o-net.ne.jp%2F
E-M5 | 12-40 | 75