Z fajną głowicą optoelektroniczną pod lufą![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dla mniej zorientowanych należałoby wyjaśnić, co rzeczywiście przedstawia zdjęcie. Jest to zdalnie sterowany moduł wieżowy M151 Protector, uzbrojony w 12,7mm karabin maszynowy M2 Browning, który najprawdopodobniej zamontowano na wozie Stryker. Jeśli kolega jurec wiedział co foci i chciał sobie zażartować, to może napisze czy mam rację. Jeżeli zaś nie wie, a miałby ochotę się dowiedzieć, niech wstawi cały pojazd, lub przynajmniej jakiś jego większy fragment.
Przejdźmy do dalszej prezentacji uzbrojenia z Bratysławy - GAZ Tigr, którego jeszcze w tym wątku nie było.
![]()
[QUOTE=Operator;1297446]Dla mniej zorientowanych należałoby wyjaśnić, co rzeczywiście przedstawia zdjęcie. Jest to zdalnie sterowany moduł wieżowy M151 Protector, uzbrojony w 12,7mm karabin maszynowy M2 Browning, który najprawdopodobniej zamontowano na wozie Stryker. Jeśli kolega jurec wiedział co foci i chciał sobie zażartować, to może napisze czy mam rację.
Oczywiście, że masz rację.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Chyba czegoś brakuje na drugim...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Może nie brakuje, tylko zamaskowali?![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)