Wykończenie wnętrza w tego typu pojazdach, ma znaczenie drugorzędne. Decyduje przede wszystkim funkcjonalność. To nie auto osobowe, które ma się podobać potencjalnemu nabywcy.
...
Bzdura, to ma być trwały pojazd, który się za chwilę nie rozleci, brak śrubki jest złym sygnałem.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Bzdura, to ma być trwały pojazd, który się za chwilę nie rozleci, brak śrubki jest złym sygnałem.
Pisząc o wykończeniu, miałem na myśli wyłącznie estetykę, a nie trwałość, czy niezawodność. Być może ten otwór, który widać na focie, ma być bez śruby. W każdym razie, brak takiej pierdoły, na pewno nie ma wpływu na całą resztę.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.