Duży szacun. Szczególnie przypadł mi do gustu nr3 ale wszystkie mają w sobie "coś".
A mnie ciekawi co ci ludzie mówili na błyskanie fleszem po oczach?
Nie mówię, że źle wygląda, bo wygląda fajnie i mi się podoba ... ale tak dzień dobry ... i sru z flesza?
I niech zgadnę, czy to było robione jakimś smartfonem?
Fajnie wygląda jako seria. Ciekawe twarze.
Mnie również zastanawia reakcja ludzi - nie burzą się? Co mówisz "po"? A może uciekasz?![]()
Reakcje są rózne. Niektorzy sie umiechaja, niektorzy krzycza, czasami ida za mna i chca skasowania zdjecia. Raz grozono mi pobiciem i zniszczeniem aparatu. Zdjecia robie bardzo szybko po czym staram rozmyc sie w tlumie, wiec zazwyczaj ludzie nie maja szansy "wyrazic swojej opinii". Anyway, pomimo tego, ze czasami zdarzaja sie zgrzyty - ludzie czesciej usmiechaja sie, niz krzycza.
Czuje nawiązanie do Bruce'a Gildena.
Nie wszystko mi się podoba. Szkoda, że zdjęciom nie towarzyszy żaden tekst wprowadzający (wrzuciłbym na portal, ale tak bez tekstu). Czy to jest jakiś projekt, czy od takie wyjście w teren. Mimo wszystko obejrzę następne.
Sorry, że pytam, ale masz moze ciężki dzień w pracy? I nie wymagaj od innych czegoś czego sam jesteś pozbawiony, OK.
Do jakiego charakteru zaliczymy taki wpisik?Zamieszczone przez dzarro
hellbike, jeśli większość akceptuje fotki, to jaki problem, aby na życzenie niezadowolonych usunąć fotkę z aparatu? Dwa to aspekt prawny, w zasadzie bez zgody "modeli" nie powinieneś upublicznić żadnej z ww zamieszczonych fotek. Nie oburzam się, ale zdrowy rozsądek by tego wymagał. Dlaczego? Warto pomyśleć.
PS
Wrzuć fotkę tych co Cię gonili![]()
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 5.09.12 o 14:04