Są popularne inicjatywy oddolne bo odgórnie robią nas w ........................., no wiesz w co, lekko mówiąc w bambuko. Pewnie zaraz znowu załapię za to co napisałem minusa jak to ostatnio przeczytałem za sianie populizmu (niepodpisane - życzliwy) HAHAHA
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
dawno nie zaglądałem,
142 jest świetne, mina małpy "bezcenna"
Noc Muzeów Poznań
162.
163.
164.
165.
166.
167.
168.
169.
170.
![]()
Noc muzeów - widać, że fajnie było, i opowiedziałeś to ciekawie.
pozdrawiam,
Świetna fotorelacja.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant