Niezła maszynka
LiveMos = wojenka na dynamiki z OMG; u Fatmana?![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 14.09.12 o 08:59
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Czy ja tam dobrze widzialem, ze jak krecili film to przepinali szklo naszego kochanego Olympusa?
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
No nie powiem, wyglada BARDZO dobrze![]()
Co mnie powstrzymuje? Olek "PRO".
Czekam by zobaczyć czy Voitki, SLRMagic będą stabilizowane (w EM5 podobnie nie) i na poprawę kodeka, no i cenę
Maszynka GH3 ma chyba najwięcej guzików z wszystkich evilków plus wciskane kółko i dwa kółka u góry. Do tego jest - wreszcie - wyższa.
/edit: Janeczek, tak, ja też widziałem dwa red bull'e Olka. Czasowo były "blisko" Blooma więc czekam na komentarz od tego przemiłego gościa.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 14.09.12 o 08:58
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Chyba nie, Panas nigdy by nie pokazał swoich produktów obok produktów Olka, szczególnie w materiałach reklamowych. Na youtubie jest jeden taki gość, który kręci programy edukacyjne o fotografii. Ostatnio się chwalił, że dostał zjebkę od jakiegoś wysoko postawionego prezia z Olympusa, za to, że pokazywał aparaty Olka z podpiętymi obiektywami Panasa. Został posądzony o faworyzowanie konkurencji![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Prawie jak Najnkon.
---------- Post dodany o 09:00 ---------- Poprzedni post był o 08:53 ----------
Fajna ta reklamówka trzeba przyznać.