Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
i jak tam, ma ktoś z z Was gh3? Mam ew. kilka pytań względem em10/em1. Piszę bo do dzisiaj muszę ew. skorzystać z promocji na gh3:
- Jak się ma C-AF i C-AF tracking (jeśli ten w ogóle jest) do tego z em10 i innych z D-SLR? W em10 muszę przyznać, że wreszcie nie ma tragedii, ale szału też.
- Czy elektroniczna migawka w gh3 ma jakieś ograniczenia, czy można do woli zamiennie używać?
- Jak tam szkła 4/3 tj. AF z nimi działa już jak chociaż z e-620 (o e-3 nie marzę nawet)?
- Czy czujecie dyskomfort jeśli chodzi o matrycę Sony 16MP z OMD? Kilka zdjęć zrobiłem w sklepie porównawczych i wielkiej różnicy nie widziałem.
- Jak tam time lapse z gh3? Czy jest tak fajnie rozbudowany jak e em10 (do ustawienia częstotliwość, ilość pstryków, czas pierwszego pstryku, a nawet możliwość skręcenia filmiku z automatu)?
- Czy macie inne żale co jest fajne z OMD a nie ma w gh3 poza stabilizacją, focus peakingiem i gabarytami?
To że jest wart uwagi to wiem, że ma zajefajne wideo, wykonanie, guzikologię też a i foto niezłe,
ale wolę podpytać Was jeszcze, bo trochę mi będzie tęskno za stabilizacją i kompaktowością.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm