Ale bedzie przynajmiej wiedomo czy na coś czekać czy nie.
---------- Post dodany o 08:21 ---------- Poprzedni post był o 08:18 ----------
X-E1 a nie EX1 droga TOKINKOEX1 to Samsung.
Ale bedzie przynajmiej wiedomo czy na coś czekać czy nie.
---------- Post dodany o 08:21 ---------- Poprzedni post był o 08:18 ----------
X-E1 a nie EX1 droga TOKINKOEX1 to Samsung.
E-X1, o ile plotki się potwierdzą, ma szansę być w cenie zbliżonej do X100. Oczywiście jeszcze trzeba dokupić obiektyw, ale może to być np. zapowiadany zoom i wówczas już nie trzeba się "męczyć" tylko z jedną ogniskową.
E-P3 bym teraz nie brał. Matryca jest przestarzała, lada dzień odejdzie w zapomnienie. Szkoda ładować w nią tyle kasy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
X-E1 tak samo jak OMD może być b. kuszące. Ostatnio trochę "odchudziłem" zestaw koncenrtując się na używaniu K-7 i trzech stałek 21,35 i 70mm - czasem dokładam Sigmę 10-20. Jest lżej i nie straszę ludzi wielką lufą ale do komfortu użytkowania nawet takiego G2 jeszcze sporo brakuje.
edit: chodzi oczywiście o nowe Fuji.
Ostatnio edytowane przez Mcarto ; 31.08.12 o 14:26
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
EX-1 ? Chodzi o kompakta od Samsunga?
Jak juz to kompakt od Samsunga to EX1 a nie E-X1 a Fuji to X-E1Jest w moim domu więc wiem co piszę
PS Oczywiście Samsung.
X-E1 od Fuji prezentuje się bardzo fajniePoczekam na niego i zobaczymy jak wypadnie. W tym czasie Olympus też zapewne coś pokaże. Tak więc będzie na co czekać.
Ostatnio edytowane przez Kamol3 ; 6.09.12 o 20:58
Jeżeli chodzi o separacje tła to nie jest tak żle!Mozna robic fotki przy przysłonie 2,0 nawet w pełnym słońcu.Aparat posiada wbudowany prawdziwy (nie elektroniczny) filtr szary.Daje radęMam X100 i uwazam,ze to był dobry wybór.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.