Postanowiłem pokrótce pokazać szlak na Rysy od strony Słowackiej. Opisów za wiele nie będzie, trochę wody upłynęło od września 2011. Szlak w sumie łatwy ale długi, za to widokowo super. Fajny opis szlaku znajdziecie TUTAJ , dodam że my szliśmy z Strbske Pleso (Szczyrbskie Jezioro).
Y351.widoczek po drodze jescze w Polskiej części, znany z drogi na Morskie Oko
Y352. Słowacja, na chwilę zatrzymaliśmy się by uwiecznić wschód słonka
Y353. Strbske Pleso
Y354. Po wyjściu z lasu
Y355. Jeden z mostków po drodze
Y356. Popradzki Staw
![]()
My z córcią szliśmy od miejscowości Popradske Pleso. Tam jest parking niedaleko stacji kolejki. Wychodzi jakieś 2- 3 km mniej
Jak się wejdzie na szlak, to od lewej dołącza szlak z Strbskiego Plesa. Najpierw chyba zielony, a potem czerwony już do szczytu.
Dawaj Robert dalej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Y351 pozamiatało! Piękna panoramka, oj piękna!!!
351, 352, 353 - przyklękłem z wrażenia. dla mnie piękne panoramy. brawa słychać zewsząd![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie