Po ujrzeniu 337 niecierpliwie czekam na relację.![]()
Po ujrzeniu 337 niecierpliwie czekam na relację.![]()
W końcu ładny weekend... Udało się go spędzić dość aktywnie w Tatrach. Zrobiliśmy dwie trasy, Zapraszam na nieco szerszą relację z pierwszej. Mapkę już widzieliście, co do szlaków jakie wybraliśmy to napiszę tylko że nie jest to trudna trasa. Co do widoków to może zamiast pisać zdjęciami się wykpię... Idzie się sporą część przez las, dla mnie brak tu przestrzeni jaką lubię. Mimo to jest to całkiem przyjemny spacer. Uprzedzić muszę, że fotki to jpegi z aparatu, nie mam czasu na obrabianie rawów póki co.
Y339
Y340
Y341
Y342
Y343 Psia Trawka, tutaj zmieniamy szlak
Y344
Y345
Y346
![]()
Przepięknie się zapowiada jak już na początku wyprawy takie ładne fotki. Jak dla mnie to 340,341 i 345 najbardziej mi się podobają.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
W 345 moc drzemie wielka. Bardzo mi się podoba
Nie wiem czy będzie lepiej, fotki ze szlaku jak już pisałem bez zacięcia artystycznego i polowania na kadry, robione z marszu, trasa dość długa, 22km prawie więc nie bardzo mogliśmy sobie pozwolić na dłuższe poszukiwania kadrów. Miło mi, że te foty komuś się podobają. Przyznać się muszę że fotografowanie lasu nie jest moją ulubioną rozrywką i zapewne wiele ciekawych tematów po prostu omijam...
Y347
Y348
Y349
Y350 szału nie ma, nie miałem statywu ale chciałem pokazać że mimo słonecznej pogody temperatura nie rozpieszczała...
Y351
y352
Y353
Y354
![]()
Po pierwsze fajne masz widoki jak idziesz do pracy...Ja nie mam...... może dlatego, że nie chodzę do pracy...
Tatrzańskie, "mgiełkowe" nonnoooooo klasa......!
Przestanę Cię lubić...... bo za dobre robisz......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Uważam że fotki lasu wychodzą ci całkiem nieźle . W ostatniej wrzucie strumyk rewelacja zwłaszcza 349 fajna perspektywa.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
@Krakmanspooooore kółko muszę zrobić by do roboty iść tą trasą
Potoczki świetnie ustrzeliłeś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||