Znowu piękna seria, już czeka na zdjęcia z tej kolejnej trasy i życzę wspaniałych widoków![]()
Znowu piękna seria, już czeka na zdjęcia z tej kolejnej trasy i życzę wspaniałych widoków![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Lubię zdjęcia które oglądam i czuje się jak bym tam był...a twoje mi to gwarantują..
Dzięki za pozytywne przyjęcie tych zdjęć, dzięki temu mam motywację by za każdym razem starać się na ile mogę by pokazać to co widzę jak najlepiej
Y247. nic specjalnego, panoramka ta powstała jako ćwiczenie. 44 kadry w 2 rzędach robione z ręki. W Tatrach będę starał się zrobić trzy rzędową
Y248. Znów miałem okazję złapać kawałek tęczy
Y249. w końcu ładny zachód słońca się trafił, ostatnio to rzadkość...
Y250.
Y251.
![]()
247 za chmury bardzo podobają mi się takie "wyciągnięte" oraz 250 za B&W które uwielbiam..
251 i 249 świetna kolorystyka... choć w 249 przesunęłabym kard tak żeby drzewo które niewątpliwie się wyróżnia było w mocnym punkcie. Generalnie bardzo podobają mi się twoje prace.
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Szybkie pytanie - w czym składasz panoramy ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
za mało miejsca było by 249 inaczej kadrować, fota robiona jest z okna samochodu podczas przejazdu przez las.
Bogdan, składam w Microsoft ICE wpierw wywołując Rawy a często prosto z jpg-ów z aparatu.
Ja robię w Huginie, ale nie składałem tak dużej ilości.
Dzięki.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Kolejna piekna wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO