Do góry to jeszcze, ale w dółna sam widok mi coś cierpnie.
Też sporo łażę, ale to nie dla mnie. U mnie na forum DUG-a, też jest taki wariat jeden - paoolo - i ten na Kościelec mnie ciągnie
Kapitalne zdjęcia. Plus w pamięci![]()
Do góry to jeszcze, ale w dółna sam widok mi coś cierpnie.
Też sporo łażę, ale to nie dla mnie. U mnie na forum DUG-a, też jest taki wariat jeden - paoolo - i ten na Kościelec mnie ciągnie
Kapitalne zdjęcia. Plus w pamięci![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez yamada ; 10.06.13 o 19:19
Zapierające dech w piersiach widoki. Piękne zdjęcia.
Piekne widoki a niski pulap chmur dodaje tylko uroku tym miejscom.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pora zakończyć relację z wyprawy na Kościelec. Zejście z Karbiu do Czarnego Stawu nie zostało niestety uwiecznione, deszcz dość mocny padał, więc aparaty wylądowały w plecakach. Podeschliśmy co nieco w schronisku na Hali Gąsienicowej i jak tylko przestało padać ruszyliśmy dalej.
Y242.
Y243. widok na Kościelec i Karb ze szlaku na Kuźnice
Y244. i takie oto na koniec wędrówki stworzenie nam się pod obiektywy napatoczyło
Y245. Wielki Kopieniec, ciekawa wycinka się na jego zboczu pojawiła, w majowy długi weekend jakoś sobie tego nie przypominam a wracaliśmy tą samą trasą.
Y246.
![]()
Widoki i panoramki piekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Panoramy Super
teraz zastanawiam się czy targać statyw w góry, bo w piątek planuję właśnie wejście na Kasprowy zielonym z Kuźnic i powrót przez Halę Gąsienicową
E-M5 12-40 60
No yamada.....szacun !! Super fotki !!![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Pięknie, pięknie. Muszę Cię kiedyś wypytać o jakieś tanie noclegi i też się wybrać po górach połazić. Na początek może nie te szlaki, ale i tak mnie ciągnie![]()
The question is, who cares?
@marko, ja wszystkie panoramy robię z ręki, ostatnio nawet dwie robiłem dwurzędowe, jedna z 31 a druga z 35 kadrów.
@ahutta, tanie noclegi mogę polecić, do tego super gospodarze i pyszne jadło
Dzięki za wpisy.Mam już zaplanowaną kolejną trasę, tym razem więcej wspinaczki
i wędrówki po grani.