Jedne z pierwszych zdjęć jakie zrobiłem E-M5. Wszystkie na szlaku Kasprowy - Giewont. (Nie wiem czemu czasem jakoś inaczej te miniatury się pokazują w postach)
Jedne z pierwszych zdjęć jakie zrobiłem E-M5. Wszystkie na szlaku Kasprowy - Giewont. (Nie wiem czemu czasem jakoś inaczej te miniatury się pokazują w postach)
Ostatnio edytowane przez yamada ; 2.09.12 o 23:25
Kolejna panorama, tym razem niezbyt wysoko bo z Nosala
Ostatnio edytowane przez yamada ; 6.09.12 o 12:57
Pierwsze z przedostatniej jest ciekawe.
Ostatnia panorama do mnie nie przemawia.
Spróbuj te zdjęcia po prostu przeciągać i ponumerować - można nimi łatwo operować.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Jak ktoś wcześniej napisał - nie są to nudne landszafciki. Masz oko do ciekawych kadrów i... chyba widać że lubisz góry
Wątek leczniczy dla tych, co w góry mają daleko.
Widoczki fajne, lubie tu zagladac![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez yamada ; 6.09.12 o 18:43
Dla mnie fajnie uchwycone to; 2 , 4, 5 i 7 / 2 i 5 fajne światło/.
Teraz w Tatrach jakby luźniej i pogoda bardziej fotograficzna, więc też się pewnie wybiorę
Wyrwałeś mnie z lenistwa swoimi zdjęciami
Pozdrawiam MCH
Convenienter naturae vivere
Chyba we wrześniu już mi się nie uda w Tatry pojechać. Ale na pewno w tym roku jeszcze tam będę a i zimowy wyjazd mam w planach.
Zdjęć z tatr (i nie tylko mam sporo lecz nie Olympusem robione) jeśli chcecie to co nieco wstawić mogę jeśli można...
A na dziś jeszcze co nieco widoków na Beskidy.
I znów miniaturki inaczej się załadowały i nie chcą inaczej, jak je przeciągam i na inne sposoby próbuję załadować to błąd wyskakuje.
Nie chce mi się już z tym walczyć zostaje tak
Od lewej: 23, 24, 25
Ostatnio edytowane przez yamada ; 7.09.12 o 00:49
Przeoczyłem fajne panoramy, ta z Bańskiej Niżnej i pierwsza z ostatniej wrzutki, dla mnie świetne.
Kto rano wstaje temu...ładnie świeci
Pozdrawiam MCH
Convenienter naturae vivere
24 i 25 bardzo przyjemne![]()
Tatry Zachodnie...moja miłość.
Patagonia...moje marzenie.
"Człowiekiem gór nie jest ten, który umie i lubi chodzić po górach, ale ten, który górami potrafi żyć w dolinach, po zejściu z gór."
[ks. R. Rogowski]