OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mały offtop - @sedge - niepotrzebnie zacytowałeś post nie wyrzucając zdjęć (#439). Tym sposobem mamy post pod postem wrzutkę z tych samych zdjęć - bez sensu
Wracając do wątku - tajemniczy rybak - CZAD. To pierwsze ujęcie, z lekką mgiełką, gdyby tak ciaśniejszy kadr, bez tej całej prawej strony... bardziej tajemniczy by był, no ciut brakuje do doskonałości. Zazdroszczę spotkania.
Ten hadeerek z krzesłem - bardzo na tak. Cieszę się, że pokazałeś inne oblicze, bo okazało się, że horyzonty Twe szerokie są i niezgłębione![]()
Y80! Kadr niczegowaty, ale kontrasty czynią efekt. I "dramatyczne" niebo![]()
Ha, zimowy wyławiacz jest super. Musi mieć gość ogrzewany majty czy coś, bo zimno się robi od samego patrzenia![]()
The question is, who cares?
Foty "Wodnikowi" robiłem, że tak powiem już bez czucia w palcach, spotkanie niespodziewane było, Ja tak po drodze z auta wylazłem bo spodobało mi się to drzewo z chmurami nawet fajnie poukładanymi do jego kształtu. Miałem ino ze dwie fotki cyknąć i wracać. Tak oto rękawiczki i czapka zostały w samochodzie... a nad tą rzeczką -8 było. Wodnik kilka razy popatrzył na mnie najpierw z ciekawością, potem zerkał co chwilę czy przypadkiem jemu zdjęć nie robię (tak mi to wyglądało) ja sobie chwilę go poobserwowałem no i w końcu zrobiłem parę fot. Kilka nie wyszło, w ręce zimno było... Na szczęście te 3 są takie jak chciałem. Nie dało rady inaczej bo musiałbym wleźć do tej rzeczki by go lepiej z bliska złapać.
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:53 ----------
Oczywiście podziękował za odwiedziny i wpisy, motywująco to działa na mnie
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:55 ----------
w pierwszej chwili myślałem że źle widzę![]()