dzięki Panowie za pozytywny odbiór...![]()
dzięki Panowie za pozytywny odbiór...![]()
Y70 najlepsze, a swoją drogą tu jest podobne (nr 552)
https://forum.olympusclub.pl/threads...l=1#post883368
The question is, who cares?
Faktycznie. Tyle że trochę daleko by na wschód słonka wyskoczyć i do roboty zdążyć...
Mam jeszcze takie kadry, pokażę by nieco tym, którzy miejsca nie znają pokazać jak tam jest i czemu pewne kadry tak a nie inaczej robię. I jeszcze coś z ptakami (słabo je widać ale są) i spacerowiczem, szkoda że dziś wędkarze podjechali dopiero kiedy ja musiałem już wracać. Coś ostatnio na nich nie trafiam na Żabich Dołach.
Y71
Y72
Y73
Y74
Wszystkie kadry bardzo fajne, takie pełne natury. A co do pory samego focenia, to masz rację. Są takie okresy w roku w czasie których nie ma szans na zrobienie ładnej foty o poranku i zdążenie do pracy. Wiem coś o tym.
Ja nie narzekam, choć dziś musiałem zwijać się nim słonko zaczęło oświetlać drzewa. Mam nadzieję, że niedzielny poranek będzie ładny, Pojechałbym bym w inne miejsce bo zanudzę Was pokazując ciągle Żabie Doły.
Ostatnio edytowane przez yamada ; 5.12.12 o 20:28
To nie jest kwestia narzekania, pory roku i natury się nie zatrzyma. Ja też b. lubię ranne kadry ze świtem i często tak bywało, że szłem do pracy przed"zjawiskiem" lub z niej wychodziłem gdy już było po.
67-69 - czyste kadry, bardzo ładna wrzutka. Z poprzednich zauroczyło mnie 62. - ta tajemnicza faktura wody i tonacja, no i również czystość kadru.
Te wszystkie z większą ilością drzew już mniej moja bajka.
Y72 miodzio![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO