657 - piękny klimat.
---------- Post dodany o 16:15 ---------- Poprzedni post był o 16:13 ----------
Nie są to kleszcze Bogdanie.
657 - piękny klimat.
---------- Post dodany o 16:15 ---------- Poprzedni post był o 16:13 ----------
Nie są to kleszcze Bogdanie.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Jaszczur piękny, szkoda tylko, że go te oblechy oblazły, wybić dziadostwo.
---------- Post dodany o 19:07 ---------- Poprzedni post był o 19:05 ----------
Rzepaki i zając tez niczego sobie, szkoda tylko, że zajęcy ostatnio tak mało![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zajęcy jest chyba więcej niż w ubiegłym roku. Przynajmniej ja ich tylu co w tym nie spotkałem rok temu. Zwinkę taką dużą widziałem po raz pierwszy. Byłem dziś w nowym miejscu na robale. Widziałem też żmiję ale nim zdążyłem sięgnąć po aparat schowała się w trawie. Szkoda bo miałbym fajne łowy. Miała ponad 30cm. Łąkę będę odwiedzał jeszcze zapewne, może uda się innym razem.
Mgla nad lakami i polami i jeszcze w tym zajac swietne. Kwitnacy rzepak i chmurki... lubie taki zestaw kolorow.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajnie taka lake miec.Pajecza ladnie plecie..
mgliste zdjęcia nad wodą ze strony 222 miło się ogląda. trafiłeś w moment. super
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zachęcające aby wcześnie wstać
Od pajęczyny wolę pająka![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.