Robert, brakuje mi Twoich kadrów... weź zaległy urlop i zaległości czas nadrobić!![]()
Robert, brakuje mi Twoich kadrów... weź zaległy urlop i zaległości czas nadrobić!![]()
Głównie robota na tapecie, szczęście wolny weekend miałem, to udało się wyrwać na krótki odpoczynek. A w Pieniny pojechaliśmy, coś tam pofociłem w końcu, choć nie był to wyjazd foto, a i pogoda nie rozpieszczała...
No w końcu jakieś górki od Ciebie, niecierpliwie czekam na kolejne zdjęcia![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
podoba mi się, choć w tym wątku to nic nowego
takie jakby 2 różne światy. Tam gdzieś zima, a tu blisko wiesna
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Cieszy mnie, że Wam się podoba. Niestety powietrze zbyt przejrzyste nie było, co nieco mnie wkurzało...Ale co zrobić, przynajmniej miałem okazję aparat do ręki wziąć i coś tam utrwalić.
Może i pamiątkowe ale całkiem fajne. Szczególnie pierwsze mi się spodobało, i to nawet bardzo - jest dobry kadr i klimacik
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
armatki wyglądają jak zdezorientowane roboty, patrzą się w różne strony z pytającym wyrazem paszczy "gdzie my jesteśmy? co my tu robimy?"
pierwsze fajne - takie pochmurne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
i filtr szary wyszarzył kolory![]()
raczej wolałbym w kolorze![]()