Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Słowackie wrzutki to cały yamada. Oj, potrafisz pokazać góry jak mało kto...
Schodziliście po ciemku? Jak się schodzi z takich gór, ciężko dla przeciętnego turysty? Bo moim zdaniem schodzenie jest dużo trudniejsze. Na zdjęciach wydaje się bardzo stromo i mam wizję poobijanego tyłka![]()
dzięki za wszystkie wpisy, cieszą Wasze odwiedziny. Co do słupów, u nas są słupy, kominy, bloki itd. Ja do nich w pewnym sęsie już przywykłem, są wpisane w górnośląski krajobraz tak, że czesto nie da się kadrować bez tych upiększaczy, można ewetualnie wybierać czy słup z lewej bez komina z prawej bądź na odwrót. ale pomińmy na chwilę temat słupów, ciąg dalszy spaceru:
Y403
Y404
Y405
Y406
Y407
![]()
Świetna Y407, pozdrawiam
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Fajne, dużo poprzednich górzystych mi się podoba, świetnie pokazujesz góry, jak i te mgliste foty, a i pajęczyna też ciekawa.
Mnóstwo dobrych zdjęć. Brawo.
mgła, światło, kolor i wyczucie autora to przepis na dobre zdjęcia
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Hej RobercieNadrobiłam zaległości. Bardzo udane zdjęcie z gór. I to światło, kolory... Bajka
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7