I jeszcze jak lazłem to chłopaki na linach tam wisieli. Takie małe czerwone i żółte kropeczki.
Robert, doskonałe zdjęcia. Sam miód jak to mówią
Gdyby nie panorama to takie do kalendarza bym chciał, oj chciał![]()
I jeszcze jak lazłem to chłopaki na linach tam wisieli. Takie małe czerwone i żółte kropeczki.
Robert, doskonałe zdjęcia. Sam miód jak to mówią
Gdyby nie panorama to takie do kalendarza bym chciał, oj chciał![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dzięki Panowie,
---------- Post dodany o 13:48 ---------- Poprzedni post był o 13:13 ----------
mam zdjęcie zrobione z chłopakami na linach, z daleka ale składak z kilku kadrów i można sobie pozbliżać i ich policzyć. Problem z fotami z tej panoramy jest taki że straciłem rawy tych ujęć, mam tylko tą panoramę
Teraz to już jestem pewien gdzie się wybiorę jak tylko czas pozwoli. Widoki cudowne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Słowackie Tatry w pełnej krasie, jest co podziwiać. Ach, piknie te góry na Twoich fotach wyszły.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Piękne fotki, widzę że światełko dopisało, chmurki też doszły. Ja bym się nie odważył wejść do takiej wody, pewnie chłodna była z lekka, tym bardziej po spacerku wcześniej, podejście tam jest strome to się można spocić
. Jak tam szliśmy to się jakieś laski opalały
.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Z tego co pamiętam, to oznakowanie szlaków po Słowackiej stronie stało pod zdechłym Azorkiem. Nie wiem jak jest dzisiaj
Robert, ale mi sentymenta wrzuciłeś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Robert piekne foty wstawiles.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO