Yamada wielką frajdę sprawiłeś mi swoimi pięknymi zdjęciami miejsc w których byłem trzydzieści lat temu
Chyba odkurzę rzutnik i obejrzę swoje wyblakłe orwochromy z Szczelińca i okolic![]()
Yamada wielką frajdę sprawiłeś mi swoimi pięknymi zdjęciami miejsc w których byłem trzydzieści lat temu
Chyba odkurzę rzutnik i obejrzę swoje wyblakłe orwochromy z Szczelińca i okolic![]()
Yamada,
Bardzo fajne zdjęcia, czuję się, jakbym chodził obok po tych górach, aż zadyszki dostałem od wspinaczki!
Wiele, naprawdę wiele ze zdjęć tu obecnych jest wartych powrotu. Dzięki,
Zdjęcia jak zawsze super, fajnie było sobie przypomnieć jak tam jest pięknie.
Panoramy rewelacja.
Pozdrawiam
Znowu fajna wrzutka, tym razem najbardziej mi się spodobały te ze schodami![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Miejsca piękne, kadry także............no i oczywiście fotki bdb.Czy to obróbka, czy to jakieś hdr-owanie na wielu fotkach mi przeszkadza.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Dzieki Panowie za odwiedziny i komentarze. Co do HDR-ów to nie robię ich, nie ma tu ani jednego HDR-a. Większość zdjęć robionych jest z filtrem połówkowym szarym Cokina. Dlatego wiele skał udało się sfocić bez przepałów i rozjaśnić te zacienione.
Znowu znajome widoki. Byłem tam parę dni przed Tobą, pogoda też nie bardzo, za to ludzi prawie wcale![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Spodobało mi się Y262(schody podświetlone wpadającym słonecznym światłem).
Z ostatnich Y269 b. fajne.
............
To suche drzewko z Y264 też musiałem uwiecznić swoim aparatem![]()