Piękne te panoramy, piękne skały. Na Szczelińcu było mi dane być trzy razy w życiu, Błędnych jeszcze nie zaliczyłem. W tamtym roku byłem pierwszy raz w Karkonoszach i też jestem pod wrażeniem.
Panoramki przepiekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
powiem tylko łał
i dodam, że pięknie, poczułem się jeszcze mniejszy niż jestem![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Tu już widzę parę znanych mi widoków. Fajnie, że można poznać inne spojrzenie na znane tematy i przy okazji też coś się nauczyć
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
y249 w Pareidolii widzę - profil żołnierza w hełmie![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z całego cyklu o Stołowych zdecydowanie wyróżniają się panoramy - Y244, Y245, Y246, Y250 i Y251 (szkoda tylko tej anteny w kadrze, to chyba gdzieś koło schroniska na Szczelińcu?).
Inne są takie "zwykłe", ale panoramy są super.
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
Panoramki to cudne robisz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||