Że tak powiem, do następnego wyjazdu, póki co na pewno do końca maja.
Że tak powiem, do następnego wyjazdu, póki co na pewno do końca maja.
Jak zwykle twoje zdjęcia powalają na łopatki!!! Wspaniałe!
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Lećmy dalej, na jeden dzień udało się pożyczyć firmowe auto i dzięki temu mogliśmy wyskoczyć na małe zwiedzanie.
FR019. Le Revard, w linii prostej to ok 8km, nawet niecałe, zmiana aury o 100%. W dolinie zaczęła się już wiosna, nawet kilka motyli widziałem a tu zima na całego
FR020. To co mi się spodobało to darmowe parkingi, nawet na samym szczycie i spora ich ilość, oraz świetnie utrzymane drogi. Postaram się wrzucić na YouTube filmik. Na zdjęciu jedna z dwóch platform widokowych. Niestety nam widok zasłaniały chmury.
FR021.
FR022.
FR023. A to widok na Mont Blanc, na chwilę szczyt wyłonił się z chmur.
![]()
Jako że widoki chmury nam przysłaniały dość szybko ruszyliśmy dalej. Chalets du Sire, 1521m.n.p.m. Parkingi na wysokości 1410m.n.p.m, oczywiści darmowe. Świetne miejsce na narty, cała okolica to bardzo dobrze przygotowane dla narciarzy miejsca z licznymi trasami, parkingami i bazą noclegową. To z tąd po wejściu na punkt widokowy, co zajęło nam jakieś 20 minut można dojść na Le Nivolet w 1,5h. Niestety ekipa z jaką byłem na chodzenie po górach nie bardzo była chętna. Nie bardzo też na dłuższe chodzenie w warunkach zimowych przygotowana. Zaliczyliśmy więc tylko najbliższe punkty widokowe.
FR024.
FR025.
FR026.
FR027.
FR028.
![]()
Piękne panoramy. Fajnie Ci się ułożyło, że jechałeś do pracy akurat w górska część Francji![]()
Dzięki Beato i Adamie. Faktycznie miejsce pracy mi się udało. Szkoda tylko, że dłużej nie mogłem posiedzieć. Niemniej cieszę się bo to zawsze coś nowego zobaczone i upamiętnione.
Panoramki, a zwłaszcza ostatnia seria bardzo mi do gustu przypadła. Mgła jednak robi robotę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||