ja podobnie jak apz jestem za 445, a co do kolorów to też mi czasem za dużo różu na EM5 wychodzi.
ja podobnie jak apz jestem za 445, a co do kolorów to też mi czasem za dużo różu na EM5 wychodzi.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
ok. w sumie tylko dodałem troszkę kontrastu, i balans kolorów taki jak w 444 poprawionym zastosowałem, wersję poprzednią mam zapisaną więc powrót nie będzie problemem.
Napewno odnajdzie je znowu,jestem pewien.Załącznik 104893
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajnie Mirku, tyle że ja chciałem jak najwierniej oddać autentyczny klimat a tak kontrastowo i kolorowo nie było. No i w sumie tym razem właśnie tak spokojniej chciałem tą serię pokazać. Miało być nawet o wiele mgliściej bo u mnie mgła była z 20 razy mocniejsza niż w Rezerwacie.
The question is, who cares?
Jażeli był to słoneczny dzień z mgłą zalegająca w niższej części atmosfery to światło ulega wtedy rozproszeniu, z kolei świecąc w wersji pierwszej na gałazkach musialo przez tę mgłe przenikać, to po co to gasić , należy odzyskać. Jak sie załozy np okulary z fotochromem , to zrożowieje.., dlatego noszę białe szkla, bo mialem takie problemy.
No koniec już dywagacji, czas zacząć pakować żeglarski worek...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro