Bardzo lubię mgłę. Tu na Śląsku dzięki mgle można przenieść się jakby w inny krajobraz. Znikają bloki, kominy i pozostaje tylko to co dla mnie jest o wiele przyjemniejsze. Kiedyś, kiedy bardziej mi się chciało, paliwo było tanie, czasu więcej to jak tylko była mgła wyruszałem z aparatem. Powstało dzięki temu sporo mglistych widoczków z miejsc, które bez mgły nie mają już tego czegoś...
Y4.
---------- Post dodany o 00:36 ---------- Poprzedni post był o 00:13 ----------
zawsze znajdzie się coś co można poprawić...![]()
Pięknie znowu! Czekam na więcej twoich mgieł i nie tylko.Ja, jak juz będę mógł, to też w końcu wyskoczę na moje ulubione wschody..
![]()
yamada, ja bym chyba jednak zrezygnował z tej ramki, tzn. rozumiem tryptyk też ma swój urok, ale hmmm.
tu nie ma ramki, w taki sposób widzę te zdjęcia, jako tryptyk, osobno przynajmniej dla mnie nie mają już tego co chciałem pokazać. To są 3 zdjęcia bez ramek, tak było mi najłatwiej je pokazać obok siebie na raz.
wiem że lepsze większe ale niektóre starsze fotki mam na imageshacku takie wrzucone i nie chce mi się wszystkiego na nowo robić, z drugiej strony dziwne że takie jest i nie otwiera się większe bo powinno mieć 1800 na dłuższym boku, sprawdzę inne linkowanie może wtedy będą się otwierać większe w nowym oknie. Dzięki za uwagę. Pozdr.
Ostatnio edytowane przez yamada ; 18.09.12 o 08:14
Pięknie, minimalistycznie, Y7 jednak widziałbym w tonacji jak zdjęcia wyżej.
Y7. powstało w innym czasie, i może faktycznie w tym zestawie lepiej było by ujednolicić tonację. Pokazałem je tak jak zrobiłem po nazwijmy to sesji. Y7. było robione wcześniej niż Y5 i Y6. ja osobiście najbardziej lubię Y6. a Y7. chyba faktycznie przerobię i zobaczymy jak będzie.