Za Muminkiem - las świetnie pokazany, górskie kadry też ekstra.
Nad Morskim Okiem cieplutko, dzień wcześniej, po południu miałem poniżej zera
![]()
Za Muminkiem - las świetnie pokazany, górskie kadry też ekstra.
Nad Morskim Okiem cieplutko, dzień wcześniej, po południu miałem poniżej zera
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piknie Panie, Y376 wymiata. Kusisz tymi zdjęciami, kiedyś w końcu wybiorę się zimą w Tatry...
Żal tyłek ściska jak się na te zdjęcia patrzy. Tak tam ślicznie. Ech, pojechało by się połazić.
The question is, who cares?
Ja wybieram się na kilka dni w okresie sylwestrowym mam nadzieję, że w tym roku będzie duuużo śniegu bo ubiegłego roku było z tym licho.
Po drodze jest kilka widokowych punktów, zatrzymaliśmy sie w dwóch miejscach by zrobić zdjęcia
Droga na Morskie Oko jest długa, ok 9 km, po którymś razie nie zwraca się już zbytniej uwagi na mijane atrakcje. Wodogrzmoty Mickiewicza były w głębokim cieniu a i tak sporo ludzi robiło sobie pamiątkowe fotki. Mam już tyle fot z tego miejsca że nawet nie przystanęliśmy by na nie popatrzeć. Owszem kilka fot zrobiłem ale nie będę w tej relacji skupiał się na najbardziej zaludnionej trasie w Tatrach. Szliśmy dość szybko by zaoszczędzony czas móc wykorzystać w ciekawszych dla nas miejscach. Po 1h i 35 minutach doszliśmy do Morskiego Oka, tu krótka przerwa kilka fotek i ruszyliśmy szlakiem na Szpiglasową Przełęcz.
Y379
Y380
Y381
Y382 Morskie Oko
Y383
Y384 Mnich, powoli się do niego zbliżamy
![]()
Wysmienite zdjęcia i lekki, łatwy w odbiorze opis. Brawa za całość!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
mgły na 380 381 kupuję![]()
@yamada fajne widoczki, podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mgliste bardzo przyjemne.