Pięknie, a stadka nigdy w Tatrach nie widziałem, co najwyżej jakąś pojedynczą sztukę z daleka.
Pięknie, a stadka nigdy w Tatrach nie widziałem, co najwyżej jakąś pojedynczą sztukę z daleka.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jesień w Tatrach, ładnie to pokazujesz, w ogóle jesień w górach warto fotografować, można pokazać grozę i dramatyczne widoki gór.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
300 i 301 super![]()
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie ma jak w Tatrach...piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Moi absolutni faworyci to 298 i 300.![]()
297 i 300 wygrywa
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
fajnie, że chce Wam sę siedzieć i gapić,
Y302. jeszcze ostatnie spojżenie na kozice i trzeba ruszyć dalej bo ekipa już dawno ruszyła dalej...
Y303
Y304
Y305. Ekipa na Ciemniaku, jak że fotografie ze szlaku to i tych co po szlaku wędrują pora pokazać
Y306. a tu po wejściu na Małołączniak
Y307. Małołączniak, zaczynamy zejście...
![]()
Y303, Y304 doskonale.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja