Strona 119 z 258 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.181 do 1.190 z 2573

Wątek: Fuji X-E1 i X-E2

| OlyJedi Awatar Bacio
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Odp: Fuji X-E1

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    U mnie jak u dziecka.
    Nowe zabawki ciągną ale z czasem następuje spadek zainteresowania i wracam do mojej ulubionej starej zabawki
    Coś w tym jest. Na 30 różnych aparatów/systemów, które miałem w życiu, w zasadzie tylko Hasselblad 501CM nie przeszkadzał mi w robieniu zdjęć

| OlyJedi Awatar dao
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nightelf Zobacz posta
    Nie żartuj!
    Nowe zabawki nigdy się nie nudzą.
    Bo jeśli stara już się opatrzyła, to pora zmienić na "lepszy" model.
    Planuję zrobić odbitkę 70x50 z PENa, ciekawi mnie jak to wyjdzie jakościowo
    mam na ścianie taki rozmiar z PENa, jest dobrze.
    że jakby coś - to nic

RX100 || blog

| OlyJedi Awatar sylwiusz
    Mieszka w
    Warsiawa
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

I o to chodzi. Ilosc megapixeli do wiekszosci sensownych zastosowan od dawna jest wystarczajaca dla 99% ludzi... Pchanie wiecej niz 10MPix w totalnie amatorskich aparatach jest tak glupie z logicznego punktu widzenia, ze az boli. No ale z marketingowego punktu widzenia moze byc zgola inaczej
    Pozdrowienia
    Sylwek
    the convert

| OlyJedi Awatar slawek
    Mieszka w
    Kęty
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Tak się zastanawiam, kiedy wam przejdą te fascynacje nowymi zabawkami i mega wypasionymi bajerami i matrycą i i w efekcie jak to się przeklada na wasze fotki czy jest mega lepiej...

pozdrowionka
    Nigdy
    Jedno się kończy, drugie się zaczyna i nie ma sensu dorabiać do tego ideologi.
    Lepsze czy gorsze ważne, że będzie frajda z wyjścia na spacer z fajną zabawką

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Ale Janeczek wywołał burzę w szklance wody Pamiętajcie to nie gadżety stanowią o naszej wartości
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Jaka tam burze
    Sam dziś macalem Nikona 1v1 jest teraz w absurdalnie niskiej cenie i stwierdza, ze tez by dal rade, może jeszcze lepiej niż mikro, bo w dużym nikonie można przebirreac, wybierać

Najważniejsze ze jest frajda, gorzej jak to się kończy na technicznym podniecaniu, bo lepsze ( niby).

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Ale Janeczek wywołał burzę w szklance wody Pamiętajcie to nie gadżety stanowią o naszej wartości
    Tak. Ale my nie rozmawiamy o naszej wartości, tylko o naszych gadżetach
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Najważniejsze ze jest frajda, gorzej jak to się kończy na technicznym podniecaniu, bo lepsze ( niby).
    pozdrowionka
    Najlepszy to jest samochód który akurat mamy, aparat którym akurat focimy, kobiety które obecnie.........(mamy) itd, itp. Lepszych rzeczy na świecie nie wymyślono. A ja się zapytam po co co niektórym super gadżeciarskie aparaty jak nie potrafią wykorzystać nawet 5% możliwości odpalanych programów a nawet tego co mają w aparacie. No tak zaraz usłyszę, że aparat super fotki sam z siebie robi. Oczywiście aparat robi takie super fotki jak super mamy monitor i jak super mamy drukarkę a po za tym może się okazać, że poPSuty soft do aparatu pisał danego dnia programista, który dzień wcześniej zalał ryja i mu się numery na suwaczkach pomyliły
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    A ja się zapytam po co co niektórym super gadżeciarskie aparaty...
    Kupowanie niepotrzebnych rzeczy to jedyne, co ratuje nas przed głębokim kryzysem gospodarczym. Ja bym takim ludziom dawał ordery i pod żadnym pozorem nie podważał ich decyzji zakupowych, nawet zachęcałbym ich do dalszych nieprzemyślanych zakupów
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Jaka tam burze

pozdrowionka
    Naprawdę widzisz w tym watku aby ktoś się podniecał, że lepszy? Na przykład ja nigdy tak się nie cieszyłem foceniem tak jak teraz i absolutnie mam gdzieś czy jakis inny aparat jest lepszy/gorszy bo ten jest skrojony na moją miarę i nie zamieniłbym go na nic innego pomimo jego ewidentnych wad

Tak w sumie to nie jest aparat, którym można się pochwalić w środowisku osób nie interesujących się fotografią. On jest pozbawiony jakichkolwiek bajerów, które obecnie stanowią o fajności aparatu dla wiekszości ludzi - nie ma dotykowego ekranu, a nawet nie ma detekcji twarzy, absolutna prostota.