Lem miał rację, a jak patrzę na reputację, to miał wiecej niż racjęDlatego bardzo cenię tutejszy system przyznawania punktów
![]()
W sumie popieram Jan_S, ale niech szacunek działa w dwie strony. Jak nie piszemy w polszy, tak nie piszmy o 'ruskim kraju'. Ave.
Żeby nie było, że tylko ot.
Podoba mi się Fuji, jak prawie wszystkie ostatnimi czasy - X100, X10 nie kupiłem, na X1pro mnie nie stać, więc może na tego padnie. Myślę, że EVF zadecyduje.
Ostatnio edytowane przez dao ; 30.08.12 o 20:23
ale nie pisałem o "ruskim kraju" tylko że "od ruskiego (w domyśle: systemu, ciemiężyciela, etc... ) Kraj nasz wycierpiał wiele..." przepraszam, trochę niezręcznie wyszło, nie było moją intecją ani Rosjan ani Rosji obrażać...
wracając do tematu - czy ktoś się orientuje - czy w specyfikacji bagnetu m4/3 jest możliwość zrobienia sterowania przesłony poprzez pierścień na obiektywie? bardzo mi się ten sposób podoba i dla mnie jest on bardzie intuicyjny niż rolki czy pokrętełka na korpusie
Chyba nie, nie ma żadnego popychacza jak w dslr. Choć jakby pomyśleć, to zapewne dałoby się to elektronicznie rozwiązać.
Mając Samyanga człowiek się przyzwyczaja
po dłuższej chwili myślę, że zdecydowanie dałoby się to rozwiązać programowo.
Ostatnio edytowane przez dao ; 30.08.12 o 20:36
Jest taka możliwość, aby przysłona była sterowana pierścieniem na obiektywie. I coś czuję, że prędziej czy później coś takiego będzie w mikrusach.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb