Hmm, przecież OMD to świetny sprzet, być może nawet lepszy pod wieloma wzgledami od X-E1. Ja co prawda zdecydowałem się jednak na Fuji ale mam pewne obawy związane z tym zakupem. W przypadku OMD bym ich nie miał. W X-E1 będzie mi brakowało przede wszystkim uszczelnienia, dodatkowego roku gwarancji, świetnego AF i wyświetlacza. Gdybym dokonał juz zakupu to bym zapomniał o innym sprzecie
Za X-E1 przemawia ergonomia, która dla mnie jest rewelacyjna i uniwesalny zoom, który pozwoli mi ograniczyć szklarnie do minimum.
Dosyć dobra cena -> http://allegro.pl/e-oko-fuji-x-e1-si...798583463.html zważywszy na fakt, że szkło przeszło 2,5k kosztuje to body wychodzi 3kę.![]()
Nono, niezly dealLadny to jednak aparacik
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
No i niech ktoś mi powie, że to jest drogo![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
a xe1 z 18-55 tez bedzie po 5,500?
runner
Zawsze możesz spojrzeć na x10 (i twierdzę, że zrobisz nim wszystkie foty, na jakie Ci pomysł przyjdzie, a że zwykle kończy się na pokazaniu ich w necie, to i tak niewielu zobaczy różnicę), co więcej możesz go wziąć przytulić do kurtki i nim zrobić z równym powodzeniem te wszystkie niespełnione foty
, potem je obrobić i pokazać, a w tym czasie cena znormalnieje, a sytuacja przestanie być poniżająca dla kupujących.
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 17.11.12 o 01:47
Dla tych najbardziej napalonych
w saturnie w zlotych tarasach już są
kit w cenie 5699 a sam korpus 4099![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Właśnie dostałem info, że mój zestaw czeka na mnie do odbioru w poniedziałek![]()