Strona 93 z 258 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 2573

Wątek: Fuji X-E1 i X-E2

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Siła reputacji
    14
    Moja galeria

Odp: Fuji X-E1

Dodam tylko, że ograniczanie dostępności to jeden ze znanych trików marketingowych.. sprawia, że potencjalny klient czuje się wyjątkowy. Mimo, że to trochę wbrew logice naprawdę czasem się tak dzieje. Sami pomyślcie czy nigdy wam sprzedawca w sklepie nie powiedział, że to co oglądacie jest "ostatnią sztuką" więc trzeba się decydować...

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez TOKIN Zobacz posta
    Powiedzcie szczerze - na teraz - dziś, jutro, przyszły tydzień - czy są takie zdjęcia/pomysły na zdjęcia, których nie dacie rady zrobić innym aparatem??! Tym co macie teraz?
    Nie wiem czy wszyscy, ale niektórzy "niecierpliwi" mają nawet kilka aparatów w domu, więc raczej nie jest tak, że ziemia gore, a niebo się wali. I trzeba natychmiast, już, bo pypeć żyć nie pozwala
    Takie niecierpliwe postawy kupujących to tylko woda na młyn... handlowców, niestety.

Ludzie, przecież to nie lek na zapalenie płuc, albo coś gorszego!
    Odpowiem szczerze - nie cierpię kupowac zaraz po premierze i najchetniej kupiłbym tak za 6 miesiecy. Obecnie mam zwykłego kompakta z brudna matrycą (plamy na niebieskim tle) a pod koniec stycznia mam zaplanowany wyjazd. Biorąc pod uwagę moje zerowe doświadczenie z tego typu sprzetem potrzebuje przynajmniej 2 miesięcy na zapoznanie się z nim. Wiec dla mnie ziemia gore

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Sklep, który "jako jeden z pierwszych w Polsce" miał mieć X-E1 odpisał mi, że dopiero zamówili i wysyłka z Fuji będzie realizowana we wtorek, czyli aparat będzie w sklepie w środę/czwartek w przyszłym tygodniu.

A InterFoto jednak nie ma i nie miało tego aparatu na stanie. Będą mieć w poniedziałek.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar MCR
    Mieszka w
    Toruń/Mała Nieszawka
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

@epicure, oczekiwanie jest przedsionkiem raju. Chwal się jak dojdzie, ciekaw jestem przeogromnie.
    "Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
    http://macrayers.500px.com

dzarro
    Gość

Ten Fudżik to prawie jak Ajfon albo inny Harry Potter - ludziska pod kocyma we zimnnę listopadowę noc będą oczekiwać we kolejkach społecznych, żeby nabyć albo żeby chocia dudtknąć, pomacać...
    Ostatnio edytowane przez dzarro ; 16.11.12 o 16:55

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

E tam, tak naprawdę w Polsce to pewnie kilkanascie/kilkadziesiąt osób jest zainteresowanych zakupem. Nie sądze aby ten model bił jakieś rekordy popularności. Wystarczy popatrzeć na inne fora - w zasadzie zerowa dyskusja, nawet na Fuji forum zainteresowanie jest mniejsze niż tutaj Na optycznych sladowe wpisy.

Tutaj mamy ogrom postów ale ilu jest tak naprawdę zainteresowanych aby kupic ten model już dziś? Dwie, może trzy osoby. FP robi sobie jaja zapowiadając premierę na 16 listopada i to niestety pokazuje ją ze złej strony. Jak sprzedawcy się dowiedzą, że jest tylko kilkanascie sztuk to pewnie zaszaleją z ceną na początek.

Chyba najrozsądniej poczekac do grudnia.

Awatar kourier
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Jak patrzę na lustrzankę, to najchętniej mam pomysł na to, żeby zostawić ją w domu. Mogę nią zrobić każde zdjęcie, jakie mi się tylko wymarzy. Tyle tylko, że mi się nie chce... Mógłbym z tym iść do psychiatry, ale szczerze mówiąc przyjemniej jest sobie kupić nowy aparat
    albo ja nieświadomie prowadzę drugie życie, albo jestem na podsłuchu. Nie dość, że Poznań i prawdopodobna zmiana lustrzanki to jeszcze ta sama amba na punkcie x-e1... Epicure, mów kto Was nasłał.
    Ostatnio edytowane przez kourier ; 16.11.12 o 16:51

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kourier Zobacz posta
    albo ja nieświadomie prowadzę drugie życie, albo jestem na podsłuchu. Nie dość, że Poznań i prawdopodobna zmiana lustrzanki to jeszcze ta sama amba na punkcie x-e1... Epicure, mów kto Was nasłał.
    Hehe. Coś jest chyba w tej poznańskiej wodzie

Jakbyś gdzieś znalazł X-E1, to daj znać
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Jd
    Gość

Pewno w Aquanecie pracuje jakis maniak Fuji i dosypuje do wody środki podniecające

| OlyJedi Awatar slawek
    Mieszka w
    Kęty
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    E tam, tak naprawdę w Polsce to pewnie kilkanascie/kilkadziesiąt osób jest zainteresowanych zakupem. Nie sądze aby ten model bił jakieś rekordy popularności. Wystarczy popatrzeć na inne fora - w zasadzie zerowa dyskusja, nawet na Fuji forum zainteresowanie jest mniejsze niż tutaj Na optycznych sladowe wpisy.

Tutaj mamy ogrom postów ale ilu jest tak naprawdę zainteresowanych aby kupic ten model już dziś? Dwie, może trzy osoby. FP robi sobie jaja zapowiadając premierę na 16 listopada i to niestety pokazuje ją ze złej strony. Jak sprzedawcy się dowiedzą, że jest tylko kilkanascie sztuk to pewnie zaszaleją z ceną na początek.

Chyba najrozsądniej poczekac do grudnia.
    Jeszcze rozsądniej do maja 2013r.
    Jak nie będzie kataklizmów które podniosą cenę i po drodze nie wyjdzie jakiś bubel.