tez sie nie moge doczekac X-E1 - moj typ na poczatek to srebrna wersja ze stalka 14/2.8![]()
Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7
Szkoda, ze nie maja zadnego jasnego szkla o ogniskowej 70-80mm - polubilem ten zakres. Przydala by sie tez stabilizacja w body ale nie mozna miec wszystkiego.
Ja sobie stane z boku i popatrze jak sie rozwinie system Fuji. Wyglada to ciekawie x100 jest b.poreczna i X-E1 bedzie ciekawa alternatywa dla OMD.
Mobi.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Że niby wysokie czułości nawet lepsze, niż w X-Pro1...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Coś pięknego,, żeby jeszcze tylko AF był na dobrym poziomie i nie było jakiś denerwujących kicksów
slimak
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Słuchajcie, jutro już będę miał Fufika razem z obiektywami w torbie. Tak więc wszelkie życzenia odnośnie samego body jak i obiektywów zbieram na maila lub tutejsze wiadomości prywatne.
Im więcej pytań tym lepiej, bogatszy test![]()
Jest już instrukcja obsługi do pobrania:
http://www.fujifilm.com/support/digi..._manual_01.pdf
Sapphiron, mnie interesują ogólne wrażenia. Czy AF daje radę złapać ostrość na idącym człowieku nocą, w świetle latarni, witryn sklepowych itp.
Ostatnio edytowane przez epicure ; 18.09.12 o 12:41
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Epi, napisz dokładnie na PW co chcesz mieć przetestowanesprawdzę wszystko co będę w stanie
![]()
Szybkość AF, czy AF ciągły się nadaje do użytku, szybkość zapisu na kartę - zarówno jpg i raw, szybkość włączania i wybudzania z uśpienia, ogólnie - szybkość reakcji na klikanie.
Jakość obrazka w jpg.