Akurat na tym obiektywie pewnie już swoje zarobili. Fuji ma dobrą strategię na połów: dać tyle, żeby wzbudzić apetyt i zmusić do wydawania jeszcze więcej![]()
Akurat na tym obiektywie pewnie już swoje zarobili. Fuji ma dobrą strategię na połów: dać tyle, żeby wzbudzić apetyt i zmusić do wydawania jeszcze więcej![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ta 35 to drugi od końca pod względem popularności i pożądania użytkowników obiektyw systemu XF. Już raz była na niego promocja , ale dla posiadaczy zestawów z serii X a nie nowonabywców. A problemów było z tym co nie miara - weryfikacje faktur , zatwierdzanie , sprawdzanie - sami sobie nie wierzyli a przecież zestaw kupiłem w autoryzowanym sklepie Fuji (Sky Tower we Wrocławiu) I prawda jest taka , że na rynku wtórnym dostałem za niego chyba tylko tyle ile dałem w promocji.
Nie gratis tylko za 1 złNawet te 700zł warto dopłacić.
Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
"If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."
Nisza bezkrytycznych entuzjastów się zapełnia, więc pora szukać jelenia.
Dzisiaj oficjalnie wchodzi do sprzedaży XF 56 f/1,2. Sugerowana cena w Polsce to 4.199 zł, w sklepach będzie po weekendzie.
Już mam!Obiektyw jeszcze ciepły, dopiero co wyjęty z pudełka:
Sorry za kiepskie zdjęcie, chciałem tylko na szybko porównać wielkość 5DII z 85 f/1,8 i X-E1 z 56 f/1,2. Licząc objętość (szerokość x wysokość x głębokość razem z obiektywem), Fuji jest o 58% mniejszy! Całkiem imponujące, biorąc pod uwagę te same możliwości obu zestawów![]()
gratulacje, pewnie w krótce zobaczymy fajne zdjęcia z tego obiektywu![]()