www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
a czy załączenie podglądu ostrości przez wciśnięcie przycisku funkcyjnego jest kasowane po zrobieniu zdjęcia czy dalej aparat pozostaje w tym trybie?
Podgląd ostrości się wyłącza po zrobieniu zdjęcia. Zresztą wystarczy wciśnięcie spustu migawki do połowy, aby się wyłączył.
Dziękuję za punkty ujemne. Jednak brak dzisiaj odwagi aby sie pod tym podpisać.
#1326 (sześć znaków)
tak myślałem niestety, widać ktoś się na żartach nie zna :/
Taki właśnie jest Fuji. Nie dość, że ładny i drogi, nie dość, że słaby AF nie pozwala robić zdjęć pociechom, a słaby tryb filmowy nie daje szans na sprawne skręcenie imienin u cioci(o urodzinach wujka nie wspominając) - to jeszcze, kurka, rujnuje pieczołowicie uciułany prestiż punktowy. Jak nic to aparat łże-elit, zabawka beneficjentów legendarnego "układu". Dziś jest jakaś demonstrancja hurrapatriotyczna we Stolycy. Myślę, że prawdziwi Polacy powinni się zrzucić na jeden egzemplarz X-E1 i dokonać na wiecu aktu symbolicznej anihilacji tego nihil-liberalnego gadżetu...
Jasand - jak się nie podpisał i nie dał jakiegoś głupiego komentarza to jeszcze OK. Ja kiedyś odważyłem się napisać coś o promocji Olka i dostałem sporego minusa z komentarzem w stylu - że niby nie wypada mi tak pisać (w domysle autor chyba uwazał, że coś zawdzięczam Olkowi) - i wiadomo bez podpisu, więc nawet odpowiedzieć się nie dało.