Pewnie darmowa torba, tak jak w tej aukcji.
E-M1, RX100, 12-40, 45.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Nie, nie przesadza, jak się organizuje promocję z wybranymi partnerami to są zazwyczaj (zawsze) rozmowy i ustalenia. Tu ewidentnie ustalono podniesienie ceny o te 300 zł i Olympus na to musiał przystać, a być może nawet nalegać. Osobiscie nie znosze takich zagrań, można było zostawić cenę i ogłosić promocję, że obiektyw jest za 300 zł (to i tak swietna cena i nie robi klientom wody z mózgu)
Ale "obiektyw za 300 zł" nie brzmi już tak dobrze, jak "obiektyw za 1 zł". Na Zachodzie w niektórych sklepach jest promocja na X-Pro1: kupujesz puszkę z obiektywem, a drugi wybrany obiektyw dostajesz za friko. Cenowo wychodzi to tak samo, jakbyś kupił X-E1 w kicie + drugi obiektyw osobno. U nas o czymś takim można pomarzyć.
A ja marzę, żeby chociaż 35-tkę f/1,4 dali w promocji za pół ceny![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
ja to wiem, Ty to wiesz i pewnie wielu innych więc nie piszmy, że to nie wina Olympusa, że ceny podnieśli...
U nas juz tak się przyjeło, że jak są jakieś obniżki/rabaty/akcje bez VATu to bardzo czesto cena idzie w górę a ludzie i tak kupują bo przecież pisze, że taniej o 50%Mniej więcej 2 lata temu gdy byłem na kupnie telewizora MM ogłosil akcje "bez VATu". Byłem u nich kilka dni wczesniej zobaczyć telewizor, który sobie wczesniej wybrałem i się ucieszyłem bo wyszło, że kupię taniej niż przez sklep internetowy. Oczywiście jak poszedłem w tym dniu do sklepu to mocno się zdziwiłem, ze jednak nie taniej
Ale ludzi było co niemiara i większość wychodziła z jakimś kartonem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jakoś jednak mimo akcji 45 mm za 1 zł, cena za OM-D w Saturnie nie poszła w gore. To sklepy internetowe sobie pogrywaja z ludźmi.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert