Cos takiego jak "ryczalt" robi na 100% HP. Ergo - jesli cos Ci sie popsuje po okresie gwarancji, to po prostu proponuja... wymiane sprzetu na nowy. Czy tak tez jest w Oly? Ktos wie z autopsji?![]()
Cos takiego jak "ryczalt" robi na 100% HP. Ergo - jesli cos Ci sie popsuje po okresie gwarancji, to po prostu proponuja... wymiane sprzetu na nowy. Czy tak tez jest w Oly? Ktos wie z autopsji?![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Wysłałem wczoraj parę maili do sklepów w Poznaniu z pytaniem o dostępność X-E1:
cyfrowe.pl - mają mieć jako jedni z pierwszych w Polsce
digital24 - to samo...
media expert - "że co proszę???"
media markt - informacji udzielić może tylko kierownik w sklepie
saturn - to samo, napisane dokładnie tym samym szablonem
euro rtv agd - brak odpowiedzi
fotodura - adres e-mail jest nieaktualny
fotojoker - oni nawet nigdzie nie podają adresów e-mail
Zastanawiam się, jakim cudem te sklepy, oprócz dwóch pierwszych, przetrwają w XXI wieku. Na straganach powinni majtkami handlować.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1
W zwykle drogim Dublinie samo body kosztuje 999 euro a zestaw z kitem 1400 euro.
Cena chyba dość podobna do OMD. Amazon zwykle ma lepsze ceny wiec warto chyba poczekać![]()
Widziałem już te bezlusterkowce czarne i srebrne, nie chciałem ich ogladac- znajomy ma punkt Fuji to może mi za kilka dni udostępni na dłużej któregoś.
Mobi
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Na cyfrowe.pl w zapowiedziach jest tylko samo body![]()
Ja niestety aby zobaczyć to cudo muszę pokonac ponad 100km. Mysle czy nie pojechac w sobote ale obawiam się, że i tak mogę nic nie zobaczyć bo te kilka sztuk może zejść już w piątek. Z drugiej strony patrząc na nasze fora (polskie) zainteresowanie tym aparatem jest znikome (pisze o zainteresowaniu kupnem zaraz po premierze). Może epicure pooglada go w piatek i da znać jaka jest dostepność w poznanskim MM![]()
Jeżeli na niego trafię, to nie tylko go pooglądam, ale może i od razu kupię, o ile na rezerwację w innym sklepie będę musiał czekać dłużej
Jeśli jesteś zdecydowany na zakup bez macania, to lepiej od razu zarezerwować sobie sztukę w jakimś sklepie internetowym, bo w tradycyjnych sklepach może być problem z dostępnością.
Przegląd cech i funkcji. Można się bliżej przyjrzeć zoomowi.