raczej koleżanki![]()
raczej koleżanki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ooo, widza ze zrobiło się 6 stron, ida poczytać jakimi słowami kolege Sapphirona zamordowaliście....
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Przyznaję Ci rację pomysły klientów bywają niesamowite...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
apz, pomysły DLA klientów a nie pomysły klientówróżnica znaczna
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z wczorajszej sesji dla Hotelu Locomotiva ***
To zdjęcie pracownika hotelu czy klienta?Nie pasuje mi ten kieliszek jakoś.. chyba bym wolał nie wiem, wizytówkę w tych dłoniach widzieć.
Kolory! Ale ja takie lubię.
Ostatnio edytowane przez pamaru ; 25.08.12 o 18:23
Słodka, szkło rozmyte(poza GO) bardziej rzuca się w oczy, niż gdybyś zmieścił w GO. I taki drobiazg:
palce zbyt mocno dociska do kieliszka, co powoduje
złudzenie spłaszczonych opuszków.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mi się nie podoba. Może w całości projektu zdjęcie się będzie jakoś broniło ale mi się nie podoba. Zresztą, zdjęcia na zamówienie nie są po to by podobały się na OlympusClub tylko żeby ktoś za nie zapłacił. A jeśli zapłacił to ...
a tak konkretnie - to nie pasuje mi taka płytka GO. Płytka GO i płaska twarz. Kieliszek z wodą wygląda jak senna mara. Zresztą, podobnie było w zdjęciu z ciastkiem. Marynarka za duża, ale to wina stylisty nie fotografa. Na plus kolorki - są tak wyślicznione jak na zdjęciu hamburgera z reklamówki McDonalds.
Najważniejsze że zapłacili! bo zapłacili? prawda?