Dzieki za namiary adresowe, sprawdze koniecznie, bez badania organoleptycznego nie obejdzie sie![]()
Dzieki za namiary adresowe, sprawdze koniecznie, bez badania organoleptycznego nie obejdzie sie![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Do mm warto wpaść na macanko, ale z zakupem, to chyba lepiej poczekać na przyjęcie do zakonu...
Istnieje poważne niebezpieczeństwo, że po "macaniu" nastąpi nagła a niepohamowana ochota stałego związku
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Gdzieś czytałem takie trochę pokrętne wyjaśnienie, że punktem odniesienia (=1) jest zdjęcie ostre w ocenie przeciętnego obserwatora (bez względu na sprzęt, rozdzielczość matrycy itp.)
Wszystko co jest poniżej 1 oznacza zdjęcie zbyt ostre, a czym więcej od 1 to coraz większe mydło...
Nie wiem ile w tym prawdy![]()
Nie idz, bylem, maja tam atrape (fakt, ze dobrze zrobiona) zarowno korpusu jak i 12/2
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:02 ----------
Mam FF i dobre szkla (stalki) Minolty, ma kolega i GH2. I jakby nie spojrzec to zawsze musze domknac o te 2-3 dzialki, zeby miec wyniki porownywalne w rogach do jego szkiel, wiec co w tym jest...
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:04 ----------
Za pozno dla mnie, przynajmniej ze stanem kawalerskim![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert