cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A Ty to nie![]()
Co do słowa "je" przypomniał mi się taki kawał:
Turyście w Tartach zachciało się. No i znalazł na szklaku kibelek drewniany z serduszkiem. Wchodzi siada i z trudem robi swoje.
W tym czasie do kibelka przychodzi baca czy juhas inny i słysząc dziwne odgłosy pyta:
- Je tu kto?
Na co turysta z trudem:
- Tu się nie je, tu się sro.
The question is, who cares?
Nie przejmuj się. Najważniejsze, że to jest Twoja własna, niepowtarzalna grypa żołądkowa i nie masz obowiązku z nikim się nią dzielić![]()
The question is, who cares?
Koniec balangi! A Bawili się:
- gibberpl
- henry1
- Jan_S
- markus74
- marek7001
- MaciekMG
- Bodzip
- nightelf
- bufetowa - dziękuję za przesłanie foty z datą
- adambieg
- apz
- Eda
- tropic - fota czeka na wyjasnienie (data)
- klikacz
- sisman
- witia - fota czeka na wyjasnienie (data)
- Muminek
- Wieprz
- Ola_Olga
- drosera_spathulat
Niedługo nowa imprezka! Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.08.12 o 11:20