[QUOTE=pers;846943]Tak, babcię masz rewelacyjnąQUOTE]
Piękny uśmiech babci BEZCENNY, prawie całą resztę kupisz używając karty ...
[QUOTE=pers;846943]Tak, babcię masz rewelacyjnąQUOTE]
Piękny uśmiech babci BEZCENNY, prawie całą resztę kupisz używając karty ...
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zainstalowałem Gimpa i Olympus Viewer 2, baa, nawet zrobiłem porządek w laptopie. Zdjęcia z soboty (mosty) wkrótce![]()
Dawaj, se popaczymy![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Co by napięcie wzrosło napiszę, że zdjęcia robiłem również w RAWach!![]()
Czekamy, czekamy i doczekac sie nie mozemy![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Doba minęło i nic...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Przepraszam za szczerość, ale powiem tak - niezła kaszana. Zdjęcie nie wygląda na poruszone, więc musiałeś położyć na czymś aparat (nie ma tekiego mocarza co utrzyma 2 sekundy) więc po kiego grzyba takie wysokie ISO.
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Mirek,
nie porównuj się do lajkonikaZanim to zdjęcie wstawiłem obrabiałem je kilkanaście razy, zanim znalazłem kombinację ustawień, która mnie w miarę zadowoliła.
Tadzik,
wiesz, że cenie sobie Twoje zdanie, ale napisanie "kaszana" niewiele mi pomaga na przyszłość.
Czy kadr jest ok? Czy zdjęcie jest ciekawe? Innymi słowy, masz obiekcje tylko do zbyt wysokiego ISO?
Piłem piwko na bulwarze i położyłem aparat na barierce. IMO nawet przy wykorzystaniu płaskiej powierzchni i tylko przytrzymywaniu aparatu ręką trudno jest zrobić zdjęcie w takich warunkach.