W nocy to się śpi a jak już się musisz włóczyć to trogasz ze sobą statyw. Wysokie ISO przydaje się jak nie masz statywu, albo nie możesz go rozstawić i koniecznie chcesz coś ustrzelić (na przykład czarnego kota na kupie węgla w ciemnej piwnicy)![]()
W nocy to się śpi a jak już się musisz włóczyć to trogasz ze sobą statyw. Wysokie ISO przydaje się jak nie masz statywu, albo nie możesz go rozstawić i koniecznie chcesz coś ustrzelić (na przykład czarnego kota na kupie węgla w ciemnej piwnicy)![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Nie zawsze tak jest. Bo jesli uswiadczymy sporo chmur (zwlaszcza szybko zasuwajacych po niebie) i jasny ksiezyc noca, to bardzo fajne efekty na niebie sie robia, czasem nawet ciekawsze niz zaraz po zmierzchuAle to nie zdarza sie nader czesto, choc mozna wziac pod uwage wybierajac sie na nocne zdjecia.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Yes, Sir!
Are You talking to me![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 22.08.12 o 17:19
to me![]()
Corrected.
Mysikrolik gdzieś tam pisał aby pisać po polskiemu. Przez Wasz zaawansowany inglisz nic nie rozumim. Ale do sedna, gdzie są nowe fotki piaseczek?
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Niestety nie mam nowych, godnych wrzucenia zdjęć...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||