Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Ślubik...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Normalne fajne foty. Nr2 mi sie nie widzi a w nr.3 uciete glowy. Ja juz starej datyjestem i ucuetych glow nie lubie. w nr16 troszke wychodzi sklonnosc pana mlodego do podjadania. Unikaj kadrow, w ktorych wydobedziesz niedoskonalosci urody i figury, a nie daj Boze kobiecej!
    Czesc.Ch.

Awatar Olymp
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja bym 14 nawet nie pokazywał młodym, sam zobacz jak to wyszło, niedość że pan młody jest niewysoki to fotka 14 jeszcze bardziej to podkreśla i to nachylenie kojarzy mi się z klaunem podającym dzieciom baloniki.
    Za 15 jestem jak najbardziej za, tylko znowu mi dołu brakuje bo wiesz na chuśtawce to zazwychaj widać to cojest pod sukienką a tu z całymi nogami było by super ale i tak jest nieżle, fajny śmiech młodej.
    I nie zgadzam się z chomskym że na 16 widać jakoby brzuszek młodego, fotka bardzo fajna i można rozróżnić rozpięty garnitur.
    Robiłeś co mogłeś i myślę że w Ci się udało, da się wybrać jakieś fajne fotki do albumu.
    Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
    E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
    A poza tym to zielony w fotografii.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów