Aniu bardzo mi się podoba Twoja strona w nowej wersji. Jak tylko znajdę wolną chwilę z chęcią oglądnę wszystkie zdjęcia bo zapowiadają się ciekawie.
Pzdr.
Aniu bardzo mi się podoba Twoja strona w nowej wersji. Jak tylko znajdę wolną chwilę z chęcią oglądnę wszystkie zdjęcia bo zapowiadają się ciekawie.
Pzdr.
hmm coś Ci kodowanie pojechało... mam ?? zamiast p-literek.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Już się od serwisu ich dowiedziałam, że mam napisać do autora skryptu. Bardzo ciekawezwłaszcza, że gdzie indziej działało, no nic - do trzech razy sztuka. Powiesiłam na 3 hostingu, jak do jutra nie wyskoczą żadne nowe ciekawostki to tam zostanie
![]()
Właśnie skończyłem rzeźbić swoją stronkęw związku z czym proszę o recenzję.
Stronka jest jeszcze w fazie rozwoju, ale chodzi mi o to czy podoba sie koncepcja. Będę wdzięczny za wszystkie uwagi, zwłaszcza te techniczne.
www.rogoznicki.eu
Wywal ten licznik... po co kazdy ma go widziec...
jak chcesz statystyki, a na serwerze ich nie masz, to podebnij sobie google analitycs...
galewrie się nie wyświetlają.. pewnie flash... ale nie mam go włączonego, a informacji, ze mam załączyc nie ma.
Małe to to... i walnięte na ekranie bez ładu i składu... (1280x1024)
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
licznik był tylko przez moment
Mi sie nie podoba, że klikając po linkach ten flash zmienia swoją wysokość. IMO powinien mieć zawsze takie same wymiary.
marudy![]()
Za małe zdjęcia. Nie lubię takich udziwnionych fleshowych stron (najeżdżam myszką, coś mi się przewija, powiększa...). We Fleszu też można zrobić prostą prezentację bez wodotrysków.