Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 77

Wątek: Własna stronka www

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    szczerze nie polecam serwerów oraz domen z nazwa.pl :/ przeważnie 2 raz na tydzień coś im pada i stronka jest niedostępna. Piszę skargi i zażalenia a Oni non stop przepraszają albo wciskają kit że to problem po mojej stronie - szczerze odradzam - szkoda nerwów.
    www.tekkenolandia.pl
    E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Nie polecasz, ale przecież na takich opiera się właśnie większość.
    NO dobra to konkretniej czy znacie lepszą stronę z gotowymi szablonami flashowymi w tej cenie, nie żadne domeny.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Flash jest be!

Coś się tak na niego uparł?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A uparłem się, bo wizualnie jest jak dla mnie atrakcyjny A strona jakie zdjęcia by nie były musi wyglądać profesjonalnie, a pod tym względem jak jest we flashu wygląda właśnie bardziej na taką.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    ? Fotogaleria?

Fotogaleria ma być prosta, bo mają zwracać uwagę zdjęcia a nie flash. Popatrz sobie na portofiala co znamienitszych.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    No oczywiście, że strona z fotografią musi być prosta. Ale to w niczym nie przeszkadza żeby zdjęcia sie pojawiały wolniej, a nie od razu wskakiwały. To sprawi, że strona będzie hmmm jak by to powiedzieć bardziej elegancka, dystyngowana. I ludzie chętniej do niej będą wracać. Nie wiem czy widziałeś np. stronę ś.p. Beksińskiego, to jest po prostu mistrzostwo i z muzyką Preisnera, ja jak ją oglądam to za każdym razem mnie ciarki przechodzą. Zdzisław Beksiński czegoś równie wspaniałego nie widziałem.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Witam

Wcale nie uważam, że Flash czy jakakolwiek inna technologia wykonania stron www gwarantuje ich profesjonalizm czy elegancję. Minęły mi już zachwyty nad wymyślnymi animacjami. Owszem, niektóre to prawdziwe perełki ale z reguły do jednokrotnego obejrzenia.
    Dla mnie najważniejsze cechy dobrej strony internetowej to:
    - logiczne rozmieszczenie elementów
    - łatwość nawigacji
    - szybkość
    - czytelność

Flash nie wyklucza spełnienia powyższych warunków ale też ich nie gwarantuje. Jak w każdej dziedzinie trzeba znaleźć "złoty środek".

Przytoczona strona pana Beksińskiego owszem robi wrażenie ale nie jest to mój ideał. Nie śmiem tutaj krytykować wykonawcy, pomysłodawcy czy właściciela, to po prostu opinia zwykłego użytkownika internetu. Nie przepadam za tak wymyślną nawigacją

Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar skow
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kali999
    Nie wiem czy widziałeś np. stronę ś.p. Beksińskiego, to jest po prostu mistrzostwo i z muzyką Preisnera, ja jak ją oglądam to za każdym razem mnie ciarki przechodzą. Zdzisław Beksiński czegoś równie wspaniałego nie widziałem.

Masz rację: wiele osób jej nie widziało i nie zobaczy bo jest we fleszu.

Animacja zajmuje zaledwie ćwiartkę ekranu, napisy są tak małe, że ledwie widoczne.

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    No widzicie ta strona jest tak marna, że gościu dostał za nią 7 nagród w tym jedną za najlepszą stronę w 2003.
    Najwidoczniej masz ustawioną dużą rozdzielczość, którą ma znikomy procent użytkowników internetu to nie dziwię się, że nie możesz przeczytać.

Zresztą widzę, że i tak nikt nie przedstawił ciekawszej alternatywy, więc jutro wykupuje sobie konto z tej oferty którą znalazłem.

A na deser jeszcze jedna stronka autorstwa tego samego gościa http://www.rumoursaboutangels.com/

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Rozważ to jeszcze raz. Hosting kup osobno. Bardzo tanio można dostać. A nie lepiej już CPG postawić? Dodatkowo jest masa wizualnych programów do tworzenia stron jeśli nie potrafisz sam ich pisać.

www.netmark.pl : 140zł/2,5GB, 70zł/1GB - ROCZNIE
    www.az.pl - 59zł/6GB - za 6 miesięcy

Zresztą wpisz w google "tani hosting" sam zobaczysz. NETMAK.PL moge polecić bo sam używam.