dla porównania napiszę, że kiedyś, po pewnym wydarzeniu, jeszcze jak uzywałem coppermine, to 30 GB na miesiąc mi nie wystarczyłozamknęło się w 50 GB
![]()
dla porównania napiszę, że kiedyś, po pewnym wydarzeniu, jeszcze jak uzywałem coppermine, to 30 GB na miesiąc mi nie wystarczyłozamknęło się w 50 GB
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
a flashowa galeria traz zżera CI mniej niż copper?Zamieszczone przez luc4s
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak, bo fotki mają mniejszą rozdz. niż wtedy w coopermine, a sama galeria ma tylko 100 Kb. Chociaż teraz nie zamieszczam też na swojej stronie relacji z dużych imprez, wtedy byłem głównym foto na imprezie gdzie było ok. 5000 ludzi, więc jak każdy się rzucił na fotki to ruch to generowało sporyZamieszczone przez grizz
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Zamieszczone przez luc4s
30 giga w miesiacu?? strasznie duzo!! kurcze.. ja mam tyle na rok z zapasem :/
http://www.hosting.jdm.pl/oferta.php
bez oszałamiających transferów, ale już za 10 zł![]()
OVH bardzo fajny. 60MB za darmo.
Co do galerii - polecam JAalbum - bardzo przyjazny, chyba darmowy, program tworzący galerie.
Witam!
Mam konto w nazwa.pl
4GB dysku i spory transfer roczny, chodzi tam forum i TAKA galeria. Wszystko "porusza" się dość sprawnie. Kosztuje chyba 300 PLN/rok. Może i dużo, ale w sumie to 2 Mczestawy w miesiącu mniej - wychodzi na zdrowie![]()
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
Znalazłem stronkę polską na której oferują szablony również we flashu, adres strony z własnym nickiem, maila, a co najważniejsze nie ma limitu zdjęciowego. To wszystko za 122zł rocznie. Minusem jest brak ftp i w galerii nie można mieć katalogów w katalogu( pojedyńczy katalog i od razu zdjęcia). Co wy na to, czy to dobra oferta![]()
ni.
Bo za tą cenę masz fajne w pełni uzyteczne konto na webd.pl
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No tak tylko na początek ktoś musi ci zrobić stronę. Mam kumpla, który miał mi zrobić ale już od początku sierpnia zrobił dokładnie nic. Czyli hostingi odpadają w moim przypadku, bo już mam dosyć czekania. No i poza tym w tej cenie mam tylko troszkę ponad giga, fakt mam ftp i w adresie strony tylko i wyłącznie swoje nazwisko. Ale jednak chciałem aby na mojej stronie znajdowała się muzyka i wszystkie moje projekty zrealizowane do tej pory i kolejne, a niestety podejrzewam że ta ilość miejsca mi nie wystarczy![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/